Кролевчанка готувала борщ разом із відомим кулінаром Євгеном Клопотенко

Культура, Фестиваль | 11:33, 7.03.2021
 Поділитися

Поділитися в

Кролевчанка Тетяна СОКУР прийняла участь у онлайн-презентації «Культура приготування українського борщу», що був організований Міністерством культури  спільно із  ГО «Інститут культури України» за шефства відомого в Україні кулінара Євгена КЛОПОТЕНКА.

Захід став однією із завершальних стадій підготовки номінаційного досьє для подачі елементу “Культура приготування українського борщу” до списку нематеріальної культурної спадщини «ЮНЕСКО».

25 учасників з усіх регіонів України зібралися разом, щоб приготувати борщ за неповторним автентичним рецептом кожного.

За словами учасниці, всі борщі були гарні, а різноманіття смаків вражало.

«Мій борщ складався з  багатьох складників, серед яких, зокрема, було по 2 види – м’яса (птиця та свинина), буряк (запечений цукровий та червоний), гриби (свіжі та сушені білі), ягоди терну, селера,  тушкований  солодкий перець в томатах, копчена  паприка і, звичайно ж,  яблука з  нашої  неймовірної яблуні-колонії.  Дякую всім друзям, хто підтримував і вболівав!» – поділилася своїми враженнями та інгредієнтами унікального борщу Тетяна СОКУР на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: