Виробництво свинини щороку скорочується

Споживач | 21:07, 3.02.2019
 Поділитися

Поділитися в

Про це повідомляє Державна служба статистики.

Щорічно в Україні скорочується виробництво свинини: у 2018 році було вироблено 200 тис. тонн цього виду м’яса, що на 9,3% менше, ніж у 2017 році. Якщо розглядати це в річному вимірі, грудень 2017-го до грудня минулого року, то виробництво свинини впало на 11,7%.

Найбільшими виробниками свинини протягом року були Донецька та Львівська області — 42,7 тис. тонн і 36 тис. тонн відповідно. Найменше даного товару було вироблено в Миколаївській і Сумській областях — 145 тонн і 232 тонн відповідно.

Джерело: The Sumy Post

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: